Verdedig je geloof! Doe mee aan een cursus in oktober.

Zijn er argumenten voor het bestaan van God? Is het redelijk om te geloven? Binnenkort start er DV een cursus waarin deze vragen aan de orde zijn. De cursus wil je helpen bij het verdedigen van je geloof (apologetiek). Het onderwerp is belangrijk. De meeste Nederlanders geloven niet in God. Misschien krijg je vragen over je geloof of heb je zelf wel eens vragen over je geloof. Wat is je reactie? Waarom geloof je eigenlijk? Hoe ga je daarmee om?  De cursus geeft je ondersteuning en hulp. Oefen jezelf en help elkaar.

Praktische info

• Organisatie: Open hof (NGK), Kandelaarkerk (GKv) en Zuidhovenkerk (CGK).
  • Data en tijd: Dinsdagavonden 7, 13 en 27 oktober, 20.00 – 21.45 uur
  • Locatie: Kandelaarkerk, Van Eesterenplein 230 te Dordrecht (alle avonden).
  • Gastspreker: Emanuel Rutten. Emanuel is een Nederlandse wiskundige en filosoof aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij werd vooral bekend met zijn studie naar argumenten voor het bestaan van God, auteur van En dus bestaat God (2015).
  • Info en verplichte opgave bij

Ad Boshoven           ad.boshoven@tiscali.nl (CGK)

Matthijs Haak         jmhaak@kpnmail.nl       (GKv)

Rein Hoekstra         rhoekstra@solcon.nl     (NGK)

Uiteraard geldt: DV. We hopen dat de cursus door kan gaan. Om de cursus corona-proof te laten zijn, kan er maar een beperkt aantal gemeenteleden meedoen. De avonden worden uitgezonden via het YouTube kanaal van de Kandelaarkerk. Belangstelling? Aarzel niet en geef je op.

Zie ook www.kerkindordt.nl.

Hartelijke groet van